Unieke Stadswandeling en Quiz Night in Leiden - Een groepsuitje met kennis

Unieke Stadswandeling en Quiz Night in Leiden - Een groepsuitje met kennis

Een stadswandeling in Leiden met een verhalenverteller, die net even iets anders te vertellen heeft dan een gewone stadsgids. Na de stadsverkenning gaat u gezellig samen met vrienden, familie of collega's quizzen. De locatie kunt u zelf aangeven, dit kan bij u thuis of in een gezellig café. In dit geval kunt u de quiz zonder diner boeken.

Maar het kan ook bij onze mooie en gezellige horeca locatie bij de Burcht in het centrum van Leiden. Er zal dan ook een diner voor u klaar staan om het dagje uit in Leiden compleet te maken. Ook is er een borrelarrangement bij te boeken en kan de zaal verder worden gebruikt als feestzaal.

Storytrail - Stadswandeling met een verhalenverteller

  Een Storytrail is een stadswandeling waarbij je niet met een gids maar met een verhalenverteller op pad gaat. De verteller brengt de geschiedenis van de stad tot leven met sagen en legenden. De prachtige oude binnenstad vormt jullie decor.

  De Storytrail is leuk voor jong en oud. Zowel kinderen als volwassenen kunnen op deze bijzonder manier hun eigen stad (her)-ontdekken.

  De Storytrail wordt gehouden in diverse steden in Nederland en kan al geboekt worden vanaf 15 personen.

  Bent u met minder personen? Dan kunt u zich aansluiten bij één van de inschrijving programma's die voor losse groepen altijd op de zondag gehouden wordt.

  Prijs per persoon: €18,20
  Duur van de activiteit: 1.5 uur
  Minimaal aantal personen: 15

Ik Hou van Holland pubquiz - gezellig en hilarisch avondje uit

Tijdens onze spetterende Ik Hou van Holland Pubquiz wordt er uitgemaakt wie zich mag kronen tot beste quizfanaat. Allerlei leuke en ludieke vragen over sport, film en nieuws.
Een echte quizmaster zal de spellen begeleiden.

Wij kunnen niet wachten om uw gezelschap aan de tand te voelen!
U kunt voor de locatie zorgen, maar wij hebben ook vele leuke locaties waar dit avondje uit gehouden kan worden.

Prijs per persoon: €31,50
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 10

3 gangen menu bij de Burcht in Leiden

Wanneer u een dagje of avondje uit in Leiden aan het plannen bent kunt u niet om de Burcht van Leiden heen. Een prachtige historische locatie waar u heerlijk kunt wandelen en picknicken in de natuur.

Hier vlakbij kunt u genieten van een 3 gangen keuze menu.

Ook de ideale locatie om te genieten van een high tea of waar uw workshop of binnen activiteit kan plaatsvinden.

Prijs per persoon: €29,50
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 6

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Leiden. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Leiden

Leiden is een levendige stad met een rijk cultureel aanbod aan feesten en festivals. Ook op het gebied van muziek, dans en theater heeft u in Leiden voldoende keus.Eén kenmerk van Leiden valt direct op, waar je ook bent: het water. Leiden heeft na Amsterdam het meeste water binnen haar poorten stromen. Leiden telt bijna 2800 monumenten. Van hofjes tot molens en van kerken tot stadspoorten. Eigenlijk is de hele binnenstad van Leiden één monumentaal centrum.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Leiden met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Leiden ligt in de Randstad dichtbij grote steden als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Maar ook bent u zo aan de kust van Noordwijk of Katwijk. De bereikbaarheid is uitstekend met eigen vervoer en openbaar vervoer.Leiden ligt ook in de Bollenstreek. Alles waar Nederland zo beroemd om is, is te vinden in deze regio. Bollenvelden, eindeloze zandstranden en duinen, pittoreske dorpskernen, de Keukenhof, de Kagerplassen en de stad Leiden met een historische binnenstad en vele musea